Wenn Fenyves, dann lächle!”

 

Élménylőtér (Shooting Kft.)azonosító: 512

visszaCím: Somogyaszaló, Élménylőtér (Pintér major), falun belül útbaigazító táblákkal
Telefon: +36 (30) 993 1443
www.elmenyloter.hu

Kaposvártól 11 km-re, Somogyaszalóban található Élménylőtér az év minden napján fogad vendégeket, előzetes időpont egyeztetés alapján. Akár akciófilmekben látott fegyvert szeretne élőben kipróbálni vagy csak ismerkedni szeretne a fegyverek világával, nálunk megtalálja, amit keres.

Fegyvereink használatához semmilyen hatósági engedélyre vagy előzetes fegyverkezelési gyakorlatra nincs szükség!

Bár a köztudatban a lövészet a férfiak szórakozása, vendégeink között majdnem azonos arányban üdvözölhetünk hölgyeket is, akár párjukkal, akár barátnőikkel érkeznek hozzánk. Emellett gyermekes családok valamennyi tagja, így a hölgyek és a 7-8 év feletti gyerekek is megtalálják a számukra érdekes, hozzájuk illő puskát, pisztolyt, géppisztolyt vagy légfegyvert, vagy választhatnak előre összeállított speciális csomagjaink közül.

Nincs szükség különleges fizikai adottságokra ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a lőtéren: felelősségünknek tartjuk, hogy mindenkit megtanítsunk lőni az általa választott fegyvertípussal. A koronglövészet kényelmi szempontok alapján felár nélkül választható komfort lőszerrel, minimális visszarúgással, de kipróbálható és átélhető egy fegyver valós működése annak minden fizikai hatásával (visszarúgás, hanghatás stb) is.

Valamennyi golyós fegyverrel (golyós puskával, pisztollyal, géppisztollyal, légfegyverrel) igényes kialakítású fedett faépületből lövünk, így sem a perzselő nap, sem a szakadó eső nem gátolja vendégeinket a felhőtlen szórakozásban.

Céltárgyaink nagyon változatosak mind formájukban, méretükben és anyagukban: megtalálhatóak színes fém bukóalakok, fix és függesztett sziluettek, átforduló céltárgyak, papír FBI emberalak és papír céltábla.

A lövészet varázslatos dolog: képesek vagyunk uralni a fegyvert, rajta keresztül megvalósíthatjuk az akaratunkat, eltaláljuk a célt. Emellett igen jól mérhető: a billentyű elhúzását követő másodpercben már meg is kapjuk a visszajelzést: találtunk vagy hibáztunk. És bár a lövészetvezető minden szakmai segítséget megad az eredményes lövéshez, a találat, a siker elvitathatatlanul a lövő érdeme, amit saját erejéből ért el. És ki ne szeretne rengeteg sikerélményt átélni rövid idő alatt? Mindehhez olyan különleges hatások társulnak, mint a fegyver dörrenése, a lövés által felszabaduló energia érzékelése, a céltárgy eldőlése/széttörése, a lőporfüst illata, a kirepülő töltényhüvely pendülése… Ha ezt az élményt Ön is át szeretné élni, látogasson el hozzánk!

 

Liebe Gäste!

Zu minimalisieren die Verbreitung der COVID-19 Infektion wir pausieren den persönlichen Kundenverkehr in unserem Büro für unbestimmte Zeit.

Wir stehen weiterhin elektronisch zur Verfügung.

Verfügbarkeiten:

Präsident des Vereins: 30/942-3649, info@balatonfenyvesen.hu
Büro: 70/3040-440, tdm@balatonfenyvesen.hu
Programmorganisation: 70/338-9899, program@balatonfenyvesen.hu

Wir bitten und bedanken Ihr Verständnis.