„... ha Fenyves, akkor mosolyogj!”

 

Hubertus-Hof Hotel & Restaurant ***azonosító: 238

visszaCím: 8646 Balatonfenyves, Nimród utca 1.
Telefon: +36 (85) 560 930
www.hubertushotel.hu

A Hubertus-Hof szálloda nyugodt, családias környezetben található egy kellemes parkban. A vidékies, vadász stílusban berendezett, de emellett nagyon modern és elegáns szálloda egész évben várja vendégeit. A 26 kétágyas szoba valamint a 2 lakosztály különálló földszintes házakban helyezkednek el. A szobák egy-egy tágas társalgóról nyílnak.

Minden szoba fürdőszobával, hajszárítóval, színes televízióval, minibárral van felszerelve. Az alapfelszereltséghez tartozik még szobánként egy-egy fegyverszekrény és házanként egy közös vadász felszerelés tisztítására szolgáló helyiség. A szobákban és a társalgókban a dohányzás mellőzését kérjük. Háziállat bevitele megengedett.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A mai naptól érvényben lévő kormányrendelet értelmében a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület irodájában ismételten van lehetőség horgászjegyek megváltására és a horgászegyesületi tagdíj befizetésével kapcsolatos ügyintézésre. Az irodában 1 fő tartózkodhat, a torlódás elkerülése érdekében megkérek mindenkit hogy előtte telefonon érdeklődjön vagy egyeztessen időpontot.

Telefonszám: 06 70 3040 440

Türelmüket és megértésüket köszönöm!

Üdvözlettel:
Giber Krisztina