„... ha Fenyves, akkor mosolyogj!”

Adatkezelési Szabályzat

Kedves Érdeklődőnk!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Amikor Ön a honlapunkon keres bármilyen információt, eközben személyes adatait is átadja( azon információk, adatok, amik az Ön személyével kapcsolatba hozhatók).

Ezek az információk az alábbi  módokon kerülhetnek a kezelésünkbe:

  1. az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben, az Ön által használt bármilyen informatikai eszköz: okostelefon, laptop, táblagép, számítógép, stb.
  2. Böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek informatikai rendszerünkben.
  3. Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunk az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik.

A honlap üzemeltetéséhez a külső adatok védelmét, a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület informatika rendszerétől teljesen függetlenül működő CRE-ART STÚDIÓ BT. külső szolgáltató szerver gépeit vesszük igénybe.

A Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület, a www.balatonfenyvesen.hu honlapunk látogatásával az Érdeklődők adatait az Egyesület nem adja tovább harmadik fél számára!

Amennyiben kérdése van, az adatkezeléssel kapcsolatosan, alábbi elérhetőségeken teheti meg:
Email: info@balatonfenyvesen.hu
Telefon: 06 30 942 3649

 

Tisztelettel:

Tóth József
elnök