„... ha Fenyves, akkor mosolyogj!”

BalatonfenyvesBalatonfenyves a déli Balatonpartnak ez az évtizedek óta nyugodt békéjéről ismert családias nyaralóhelye. Hatalmas és kényelmes szabad strandjai, pihenőpartjai messze földről vonzzák a vendégeket. Háta mögött a Nagyberek természetvédelmi területe. A berki vízek tavirózsáinak szőnyege legalább akkora gyönyör a szemnek, mint a láp csatornái között fogott hal a horgászoknak, vagy e vidéken elejtett vad trófeája a vadászat szerelmeseinek. Valami más, vonzóan különböző. Jóérzéssel gondolhat rá az, aki idelátogat. Fenyves a visszatérő vendégek kedves állomáshelye.

„Mi vagyunk a Nagyberek kapuja!”

Még egy segítség arra, hogy a lelki felüdülése még tökéletesebb legyen. Kiránduljon, kerékpártúrázzon, ücsörögjön a vadlesen, piknikezzen, s közben figyeljenek egymásra, beszélgessenek egy jót! Higyje el, megéri!

KisvasútBalatonfenyves életének része a gazdasági kisvasút. Aki nem bírja léptekkel, az üljön fel a kisvonatra és megnézheti a „vad” táj szépségeit, s ha szerencséje van egy szarvascsordát is megpillanthat. Gyermekeink számára felejthetetlen élmény.

Részletes információért kérem látogasson el a település honlapjára: www.balatonfenyves.hu