„... ha Fenyves, akkor mosolyogj!”

Projektnyitó rendezvényt tartott a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület!

2012. április 13-án ezzel a hivatalos résszel is megtörtént az Új Széchenyi Terv keretében Európai Uniós támogatással megvalósuló Helyi TDM szervezet fejlesztési projekt ünnepélyes megnyitója.

A helyszínt a Hubertus-Hof Étterem és Szálloda biztosította. A helyi Fekete István Általános Iskola műsora és Török Alexandra népdalénekes előadása után Lombár Gábor Polgármester Úr tartott köszöntő beszédet. Ezt követően Tóth József egyesületi elnök bemutatta a helyi TDM fejlesztési projekt tartalmát. A sajtótájékoztatón többek között szó esett arról is, hogy a megújult kertmozit május közepén négynapos, a fenyővirágzáshoz kötött, fesztivállal nyitják meg a nagyközönség előtt.Új tetőszerkezetet kap, és teljesen fedetté válik az idegenforgalmi szezonra a rendezvényközpontként működő balatonfenyvesi kertmozi, ahol a színházi estek, koncertek mellett rendszeressé válik a filmvetítés. A program állófogadással zárult.

Köszönjük a meghívott vendégek jelenlétét !

Tisztelt Ügyfeleink!

A mai naptól érvényben lévő kormányrendelet értelmében a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület irodájában ismételten van lehetőség horgászjegyek megváltására és a horgászegyesületi tagdíj befizetésével kapcsolatos ügyintézésre. Az irodában 1 fő tartózkodhat, a torlódás elkerülése érdekében megkérek mindenkit hogy előtte telefonon érdeklődjön vagy egyeztessen időpontot.

Telefonszám: 06 70 3040 440

Türelmüket és megértésüket köszönöm!

Üdvözlettel:
Giber Krisztina