„... ha Fenyves, akkor mosolyogj!”

Sikeresen lezajlott a 2016. évi vásári szezon

Egyesületünk az idei évben is számos turisztikai kiállításon népszerűsítette Balatonfenyvest. Januárban Road Show jelleggel a fenyvesi nyaralótulajdonosokhoz látogattunk el Pécsre, Nagykanizsára és Kaposvárra. A Fenyves Yacht Klub jóvoltából részt vehettünk a budapesti Boat Shown február 18-21. között, ahol a fenyvesi programokat, látnivalókat, szabadidős lehetőségeket bemutató kiadványainkat elhelyezhettünk.

A február 26-27-i hétvégén párhuzamosan a szegedi és a kecskeméti utazási kiállításokon is megjelentünk. Lehetőséget kaptunk az Idegenvezetők Világnapján, február 28-án megjelenni saját standdal és kiadványokkal a budapesti Bálna Bevásárló Központban, ennek a rendezvénynek különösen nagy sikere volt.

A budapesti Utazás Kiállítást és Vásárt március 3-6. között rendezték meg a Hungexpo területén, ahol a fenyvesi pult a Balaton régió standján kapott helyet.

Március és április folyamán Debrecenbe, Székesfehérvárra, Miskolcra és Szolnokra vittük el a balatonfenyvesi turisztikai kínálatot.

Mindegyik kiállításon rengeteg kedves érdeklődővel találkoztunk, akik szívesen fogadták az általános tudnivalók mellett a Nagyberek túráinkat, a Kisvasutat, a vitorlás táborainkat és a nyári programjainkat tartalmazó leporellókat. Már érkeznek a visszajelzések, ajánlatkérések, foglalások és reméljük, hogy számos új ismerősünket viszontlátjuk nyáron Balatonfenyvesen.

 

szolnok szekesfehervar <img class="aligncenter size-full wp-image-792" src="https://www.balatonfenyvesen.hu/files/szeged.jpg" alt="szeged" width="600" height="799" srcset="https://www.balatonfenyvesen.hu/files/szeged.jpg 600w, http://www zoloft online.balatonfenyvesen.hu/files/szeged-225×300.jpg 225w” sizes=”(max-width: 600px) 100vw, 600px” /> miskolc kecskemet IMG_20160305_110226 idvez_vilagnap boat_show Debrecen_2016